GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΝΟΔΕ Ξάνθης καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης για τη στήριξη των πυρόπληκτων της Αθήνας

Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία. Οι λέξεις είναι ανίκανες να περιγράψουν την βαθύτατη θλίψη όλων μας, για την ολοκλη...


Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία. Οι λέξεις είναι ανίκανες να περιγράψουν την βαθύτατη θλίψη όλων μας, για την ολοκληρωτική καταστροφή που έπληξε το Νομό Αττικής και την απώλεια της ζωής δεκάδων συνανθρώπων μας.

Ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης και ανακούφισης των πυρόπληκτων, λαμβάνοντας υπόψιν και τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων για την αντιμετώπιση της κρίσης, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, καλεί τα μέλη της, να συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη», την Πέμπτη 26-07-2018 και την Κυριακή 29-07-2018 στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης από τις 9:00 έως και τις 14:30, προκειμένου να συλλεχθεί ικανή ποσότητα αίματος και παραγώγων αυτού, για τα παιδιά και όσους νοσηλεύονται αυτές τις δύσκολες ώρες στην Αττική.

Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη. Ας αναλογιστούμε μόνο σιωπηλά ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και ότι πρέπει επιτέλους να περάσουμε από τα εύκολα λόγια στα δύσκολα έργα.