GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μ. Κεφαλογιάννης: «Συνεχές και έντονο το ενδιαφέρον του Γιούνκερ για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στις 14 Μαΐου επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες αξιωματικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούντ...


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στις 14 Μαΐου επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες αξιωματικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους για τις συνθήκες κράτησης των δύο αξιωματικών μας.


Όλοι οι συνομιλητές του Μανώλη Κεφαλογιάννη εξέφρασαν την ολόθερμη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια που περνούν οι δύο αξιωματικοί.

Ιδιαίτερα έντονο και συνεχές είναι το ενδιαφέρον που δείχνει για το ζήτημα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που φυλούσαν ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Πέραν της πολύ σκληρής δήλωσης που έκανε στη Βάρνα της Βουλγαρίας στη συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας, μετά τη λήψη της επιστολής του Έλληνα ευρωβουλευτή και της ενημέρωσης που είχε, συνεχίζει με ευαισθησία αδιάκοπα τις ενέργειές του για να καταστεί επιτέλους εφικτή η επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.