GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μια εικόνα από την οδό Μιαούλη, χίλιες λέξεις για έναν Δήμο που παραπαίει. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Φύγετε πριν προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στην Ξάνθη…

Μια εικόνα από την οδό Μιαούλη, χίλιες λέξεις για έναν Δήμο που παραπαίει…



Μια εικόνα από την οδό Μιαούλη, χίλιες λέξεις για έναν Δήμο που παραπαίει…

Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο…

Φύγετε πριν προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στην Ξάνθη…

Αναγκαζόμαστε σήμερα να φιλοξενήσουμε μια φωτογραφία από το διαδίκτυο, για να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά περίτρανα, πως αυτή η Δημοτική Αρχή, μόνο κακό έκανε και συνεχίζει να κάνει στην πόλη μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε πως τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στην Ξάνθη αυτοί οι «πρότυποι» Διοικούντες, είναι το να μας απαλλάξουν άμεσα από την παρουσία τους.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για έναν Δήμο που παραπαίει καθημερινά. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για την κατάντια στην οποία έχει οδηγηθεί η Ξάνθη μας εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια. Μια εικόνα από έναν δρόμο τον οποίο ασφαλτόστρωσαν και μετά ξανασκάφτηκε για να γίνουν έργα της ΔΕΗ, θαρρείς και δεν μπορούσαν να περιμένουν δέκα μέρες για να τελειώνουμε μια και καλή.

Και για όσους δε θυμούνται, θα τους θυμίσουμε πως στη συγκεκριμένη οδό, πριν κάτι μήνες, ο δρόμος κόντεψε να «καταπιεί» ένα λεωφορείο… Δρόμος μπαλωμένος, δεν είναι ασφαλτοστρωμένος. Τα συμπεράσματα δικά σας…