GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε αυτοκτονία αποδίδουν τον θάνατο του 95χρονου στη Μορσίνη

Σε αυτοκτονία αποδίδουν τον θάνατο του 95χρονου στη Μορσίνη.


Σε αυτοκτονία αποδίδουν τον θάνατο του 95χρονου στη Μορσίνη.

Ένα ακόμη περιστατικό το οποίο τάραξε και προκάλεσε ΣΟΚ στην κοινωνία της Ξάνθης αποκαλύψαμε μέσα από την Ιστοσελίδα μας Fonitisxanthis.gr το πρωί της Παρασκευής.

Πρόκειται για την αυτοκτονία ενός 95χρονου συνταξιούχου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο, αφήνοντας σημείωμα στο οποίο έδινε την εντύπωση πως «χόρτασε» τη ζωή του.

Ο 95χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα ενώ τον πυροβολισμό τον άκουσε και κάποιος κάτοικος του χωριού, χωρίς όμως να αντιληφθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τον αυτόχειρα εντόπισε περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, όπου άνδρες της Ασφάλειας κατέφθασαν άμεσα στο σημείο αναλαμβάνοντας τις έρευνες για το συμβάν.

Πρόκειται για ένα δυσάρεστο περιστατικό που συμπληρώνει έναν μακρύ κατάλογο παρόμοιων για την Ξάνθη, προκαλώντας ΣΟΚ στην κοινή γνώμη που ως συνήθως παρακολουθεί αποσβολωμένη. Το άψυχο σώμα του 95χρονου παρέμεινε για αρκετή ώρα έξω από το Μουσουλμανικό Νεκροταφείο, όπου βρέθηκε, προκειμένου να εξεταστεί ο χώρος αλλά και το πτώμα επιτόπου από τον Ιατροδικαστή.