GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα σειρά καλλυντικών Through the Prism

Νέα σειρά καλλυντικών Through the Prism


Νέα σειρά καλλυντικών Through the Prism

Η DUST+CREAM μας παρουσιάζει την απόλυτη καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Through The Prism!
Αυτή η σειρά μακιγιάζ δημιουργήθηκε με υπέροχα χρώματα και ιριδίζουσες υφές που προσφέρουν το πιο λαμπερό summer look!
Στη σειρά θα βρείτε 4 αποχρώσεις από πούδρες με δείκτη προστασίας SPF 20, 4 duo chrome ρουζ, 1 must have παλέτα σκιών με 8 μοντέρνες αποχρώσεις και 5 LipGloss που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή πάνω από τα αγαπημένα μας κραγιόν.
Όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα της σειράς Through The Prism, μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM σε όλη την Ελλάδα και στο www.dustandcream.gr στις πιο ελκυστικές τιμές!
Επισκεφτείτε τώρα ένα κατάστημα DUST+CREAM, ανακαλύψτε τη σειρά Through the Prism και δημιουργήστε μαζί με τη σύμβουλο ομορφιάς τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις που θα δώσουν απροσδόκητη λάμψη στο καλοκαίρι σας!


Η DUST+CREAM μας παρουσιάζει την απόλυτη καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Through The Prism!
Τι πιο ιδανικό να προστατεύεις την επιδερμίδα σου ενώ βάφεσαι; Μπορείς να το πετύχεις με την πούδρα της σειράς που έχει δείκτη προστασίας SPF 20 και την υπέροχη τιμή των 9,50€!.
Στη σειρά μακιγιάζ Through the Prism θα βρεις την must have παλέτα σκιών με 8 duo chrome αποχρώσεις στα 16,99€, τα 4 ρουζ με ιριδίζουσες υφές με 6,50€ το καθένα και τα 5 ιριδίζοντα Lipgloss που προσφέρουν μοναδική λάμψη και μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή επάνω από τα αγαπημένα μας κραγιόν στην τιμή των 6,99€ το καθένα για να μπορείς να έχεις όλες τις αποχρώσεις!
Επισκεφτείτε κι εσείς τώρα ένα κατάστημα DUST+CREAM και δημιουργήστε μαζί με τη σύμβουλο ομορφιάς τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις που θα δώσουν απροσδόκητη λάμψη στο καλοκαίρι σας!
Νέα σειρά μακιγιάζ Through The Prism, μόνο στα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM σε όλη την Ελλάδα και στο www.dustandcream.gr .