GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απελπισμένοι οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης από τις ταχύτητες του internet

Χωρίς σταθερή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο παραμένει η Σαμοθράκη εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες, σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Φώτη Φ...


Χωρίς σταθερή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο παραμένει η Σαμοθράκη εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες, σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Φώτη Φωτεινού, αλλά και επαγγελματία που εργάζεται στο νησί ως λογιστής.

Οι ταχύτητες είναι απελπιστικά αργές έως μηδενικές και οι επαγγελματίες του νησιού αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Ειδικά οι λογιστές του νησιού, δεν μπορούν ούτε τις φορολογικές δηλώσεις να στείλουν στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ η τουριστική δραστηριότητα δεν μπορεί να αναπτυχθεί αφού τα συστήματα κρατήσεων των ξενοδοχείων βασίζονται στο internet.

Παράλληλα οι νέοι άνθρωποι που θα επιλέξουν την Σαμοθράκη για τις διακοπές τους, θα μείνουν με την χειρότερη εικόνα για το νησί αφού δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο Φώτης Φωτεινού λεχει κάνει επανελλημένες αναρτήσεις στον προσπωικό του λογαριασμό στο facebook ιδιαίτερα αγανακτισμένος, στις πποίες μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Υπάρχει κανένας υπεύθυνος να μας εξηγήσει τι στο διάολο γίνεται με το internet εδώ στη Σαμοθράκη όπου πληρώνουμε 24 γραμμή κο έχουμε απόδοση 0,8 όταν έχουμε …

Δηλαδή οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μόνο με το INTERNET στο νησί…τη στον κόρακα πρέπει να κάνουμε να αλλάξουμε χώρα……

Επειδή ξερω ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανείς η μόνη ελπίδα μου είναι ο εισαγγελέας…»