GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το μαύρο παντελόνι είναι cool το καλοκαίρι και εδώ θα δεις πώς να το φορέσεις

Είναι κάτι σαν το μαύρο φόρεμα και σε βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση. Το μαύρο παντελόνι με κάποιο τρόπο, σε κάποια εκδοχή υπάρχει σ...


Είναι κάτι σαν το μαύρο φόρεμα και σε βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση. Το μαύρο παντελόνι με κάποιο τρόπο, σε κάποια εκδοχή υπάρχει σε κάθε ντουλάπα όλες τις εποχές και λειτουργεί συχνά ως το κομμάτι κλειδί για τις φορές που δεν ξέρεις τι να φορέσεις αλλά και σαν βάση για δημιουργήσεις πολύ όμορφα looks με εντυπωσιακά top ή και παπούτσια.

Το καλοκαίρι όμως, ίσως να το αποφεύγεις, γιατί σε κερδίζουν τα florals. Αλλά, θέλω να σου πω ότι δεν είναι καθόλου κακό να το φορέσεις τις μέρες που είσαι ακόμα στην πόλη. Υπάρχουν τόσοι τρόποι που μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο, σε ένα πιο urban outfit αλλά και στην απογευματινή βόλτα ή το βραδινό ποτό.

Το ζητούμενο είναι να κάνεις σωστούς συνδυασμούς για να είσαι cool κι όχι μουντή, να ταιριάζεις με την καλοκαιρινή διάθεση και να μην θυμίζεις χειμώνα. Κι εδώ θα δεις πώς να το καταφέρεις, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στην παραπάνω gallery.