GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το Ρολόι των Νέων… Από το brainstorming στην Πράξη!

Το Ρολόι των Νέων… Από το brainstorming στην Πράξη!



Το Ρολόι των Νέων…
Από το brainstorming στην Πράξη!

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης που συμμετείχε στο #CityLab παρουσίασε το procect της αναφορικά με το smart city και τις εφαρμογές του στην πόλη της Ξάνθης στην ημερίδα »Σκέψεις για την Νεολαία, την Ρομποτική και την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ξάνθη του 21ου αιώνα» σε συνεργασία με τους #Robospecialists.

Έξι νέοι φιλόδοξοι μαθητές της Ξάνθης διαμορφώνουν την #ατζέντα της πόλης του μέλλοντος σε συνεργασία με την οργανωμένη κοινωνία των πολιτών.

Ορμώμενοι από το νεανικό εργαστήριο του City Lab οραματίζονται την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη τους, έναν φιλικότερο Δήμο και μια πράσινη οικολογική πόλη.

Η δράση τους δεν σταματάει όμως εδώ. Όπως μας δήλωσαν και οι ίδιοι το project τους για μια »έξυπνη πόλη» βρίσκεται στον διαγωνισμό »City Challenge Crowdhackathon» που διοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Ε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στάθης Τσίτας, Αλέξανδρος Πάνος, Γιώργος Χασούρης, ‘Βασίλης Σ’ (Vasilis Stergiopoulos), Γιώργος Φιλιππίδης και Κυριάκος Αναστασουλάκης σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!