GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (31-5-2018), επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος στην Κομοτηνή,...


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (31-5-2018), επιμορφωτική ημερίδα σε θέματα διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά επτά (7) στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β΄ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην ημερίδα συμμετείχε επίσης ο ψυχίατρος (Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ τον συντονιστικό ρόλο είχαν δύο Αξιωματικοί της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων.