GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μπάμπης πρότυπο. Τρέμε Φανουράκη και λοιποί. Φουλ οι ασφαλτοστρώσεις…

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μπάμπης πρότυπο… Τρέμε Φανουράκη και λοιποί… Φουλ οι ασφαλτοστρώσεις…


Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μπάμπης πρότυπο…
Τρέμε Φανουράκη και λοιποί…
Φουλ οι ασφαλτοστρώσεις…

Με νέο Δελτίο Τύπου, ο Δήμος «πρότυπο» κάνει γνωστό πως από την ερχόμενη Δευτέρα, βάζει μπρος και ασφαλτοστρώνει την οδό 40 Εκκλησιών, από το ύψος της 28ης Οκτωβρίου μέχρι Σάρδεων.

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μπάμπης Πρότυπο που λέμε… Τρέμε Φανουράκη και λοιποί, που δεν αναγνωρίζετε το έργο της Δημοτικής Αρχής, η οποία φροντίζει για την πόλη «πρότυπο» του μέλλοντος.

Στους λοιπούς βέβαια να βάλω και τον εαυτό μου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχω στοχοποιηθεί από τα όψιμα φερέφωνα του Δημάρχου Ξάνθης, για τη δριμύτατη κριτική που ασκώ απέναντι στην απραξία των 4ων ετών που διοικεί τον Δήμο.

Βέβαια εγώ δεν περιμένω να πάρω κάποια δημοσίευση για να γράψω τα καλά ή τα στραβά, αλλά λειτουργώ με γνώμονα το κοινό συμφέρον της πόλης στην οποία όχι μόνο ψηφίζω για Δημοτική Αρχή, αλλά μεγαλώνω και το παιδί μου, αντιμετωπίζοντας τις ίδιες δυσκολίες με αυτές που αντιμετωπίζει το σύνολο των συνδημοτών μου.

Όπως και να έχει και επειδή εγώ δεν έχω μάθει να ξεχνάω, οφείλω να ομολογήσω πως πριν τρεισήμισι χρόνια περίπου, είχα δώσει συγχαρητήρια στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης, τον Μπάμπη «πρότυπο», γιατί με το που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, είχε ασφαλτοστρώσει την οδό Καπνεργατών, απαλλάσσοντας όλους τους οδηγούς από την ταλαιπωρία εξαιτίας του ακατάλληλου οδοστρώματος, τη στιγμή που για το συγκεκριμένο έργο, είχα ζητήσει μέσα από την εφημερίδα μου, δεκάδες φορές, την παρέμβαση του προκατόχου του νυν Δημάρχου, χωρίς όμως να υπάρχει ανταπόκριση.