GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ξύλινες ομπρέλες εξοπλίζονται οι παραλίες της Μαρώνειας

14 ξύλινες ομπρέλες τοποθετήθηκαν στο Κρυονέρι και περίπου άλλες τόσες στην παραλία Ιμέρου από το Δήμο Μαρωνείας Σαπών, την Παρασκευή ...


14 ξύλινες ομπρέλες τοποθετήθηκαν στο Κρυονέρι και περίπου άλλες τόσες στην παραλία Ιμέρου από το Δήμο Μαρωνείας Σαπών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, από τις συνολικά 25 που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στις παραλίες της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινότητας Προσκυνητών κ. Πάνος Παρασκελίδης, από τη Δευτέρα θα μπουν και οι υπόλοιπες, 10 στην Αλκυόνα και 6 στον οικισμό των Ταχυδρομικών.

Απέδωσε δε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Δουδουλακάκη, γιατί ήταν συνεπής στην υπόσχεσή του ότι οι παραλίες φέτος θα είναι έτοιμες νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια εποχικού προσωπικού αφού δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις.

Επίσης απευθύνει ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Τ.Σ Κρυονερίου κ. Γιάννη Κετιπίδη και το μέλος κ. Γιώργο Σαρίδη για την αγάπη και το ενδιαφέρον προς τον οικισμό αλλά και τη βοήθειά τους την Παρασκευή καθώς και τον χειριστή του JCB κ. Χρήστο Ντουλακάκη.