GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η εκτυπωμένη μορφή του Οδηγού Επισκέπτη και Τουριστικού Χάρτη του Δήμου Ξάνθης παρουσιάστηκε χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης

Η εκτυπωμένη μορφή του Οδηγού Επισκέπτη και Τουριστικού Χάρτη του Δήμου Ξάνθης παρουσιάστηκε χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικ...

Η εκτυπωμένη μορφή του Οδηγού Επισκέπτη και Τουριστικού Χάρτη του Δήμου Ξάνθης παρουσιάστηκε χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 το μεσημέρι συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε η εκτυπωμένη μορφή, επανεκτύπωση και διανομή του Οδηγού Επισκέπτη και του Τουριστικού Χάρτη του Δήμου Ξάνθης. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν είναι τα ακόλουθα:

1ο Θέμα: Πρόταση για φιλοξενία του Συνεδρίου της Μαθηματικής Εταιρείας.

2ο Θέμα: Παρουσίαση εκτυπωμένης μορφής, Επανεκτύπωση και Διανομή του Οδηγού Επισκέπτη και του Τουριστικού Χάρτη του Δήμου Ξάνθης.

3ο Θέμα: Έγκριση των προτάσεων των στελεχών του γραφείου τουρισμού για την Τουριστική Προβολή και διάχυση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Ξάνθης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4ο Θέμα: Κατασκευή Πύργου Αναρρίχησης στο Δήμο Ξάνθης.

5ο Θέμα: Διαμόρφωση εισόδων της πόλης της Ξάνθης, κατασκευή και τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος σε όλο το εύρος του Δήμου, καθαρισμός και φωτισμός κάστρου Ξανθίππης, καθαρισμός των όχθων του ποταμού Κοσύνθου και άλλων σημείων που χρίζουν καθαρισμό και φωτισμό εντός και εκτός της πόλης, στο πλαίσιο βελτίωσης της τουριστικής εικόνας του Δήμου.

6ο Θέμα: Μονοπάτια Πολιτισμού Ενημέρωση.