GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όχι, ο Ξανθιώτης μυαλό δε βάζει και δεν αλλάζει ακόμη και τις χειρότερές του συνήθειες, άσχετα αν αυτές λειτουργούν σε βάρος των ίδιων των παιδιών του.

Όχι, ο Ξανθιώτης μυαλό δε βάζει και δεν αλλάζει ακόμη και τις χειρότερές του συνήθειες, άσχετα αν αυτές λειτουργούν σε βάρος των ίδιων...


Όχι, ο Ξανθιώτης μυαλό δε βάζει και δεν αλλάζει ακόμη και τις χειρότερές του συνήθειες, άσχετα αν αυτές λειτουργούν σε βάρος των ίδιων των παιδιών του…

Καθαρίζει από τη μια η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου τις ακαθαρσίες και από την άλλη, οι κατά τα άλλα ευρωπαίοι (;) Ξανθιώτες, τα κάνουν χάλια.

Σπαταλήσαμε ατελείωτο μελάνι για να δημοσιοποιούμε συνέχεια την κατάντια που έχει δημιουργηθεί σε δρόμους και στενά που βρίσκονται παρακείμενα από το πάρκο της Μ. Καραολή, όπου οι θαμώνες, αλλά και όποιος βρει, εκμεταλλεύονται το κέντρο απόκεντρο μετατρέποντας τα σοκάκια σε δημόσια ουρητήρια, σκύλων αλλά και ανθρώπων.

Επιτέλους θεωρήσαμε πως ήρθε η δικαίωσή μας, μιας και πριν δύο ημέρες συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας με όχημα του ΣΔΑΝ, ήρθε και καθάρισε με φάρμακο όλη αυτή την τσίκνα και τη μπόχα που λειτουργούσε σε βάρος της δημόσιας υγείας και γι’ αυτό αξίζει να τους πούμε και ένα μπράβο.

Δυστυχώς όμως και με μεγάλη μας θλίψη, μια ημέρα μετά, η χαρά μας μετετράπη σε θλίψη και οργή, καθώς είδαμε και πάλι το στενό να μετατρέπεται σε δημόσιο ουρητήριο από ανθρώπους οι οποίοι στην παρατήρηση επικαλούνται λόγους ακράτειας και έλλειψης δημόσιων τουαλετών.

Εκ της μιας πλευράς, ίσως να έχουν και ένα δίκιο, αφού ο Δήμος δεν έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια, να έχει δημόσιες τουαλέτες σε κεντρικά σημεία, όπως υπάρχουν στις πολιτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις, από την άλλη όμως το άδικο είναι τεραστίων διαστάσεων, καθώς αν δεν μπορείς να κρατηθείς βρε αδελφέ, μη βγαίνεις από το σπίτι σου, βάλε πάμπερς, βάλε σακουλάκι, μπες σε ένα κατάστημα στην τελική, αλλά μη βρωμίζεις την είσοδο του σπιτιού του άλλου ή τον δρόμο που πατάνε καθημερινά παιδιά και μάνες με μωρά. Κανένας δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να δείχνεις τα μέζεά σου δημόσια σε μάνες και μικρά παιδιά, επειδή πολύ απλά σου ήρθε να κάνεις την ανάγκη σου και δεν μπορείς να κρατηθείς…