GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμος Τοπείρου ενημερώνει για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν σκοπό την βελτίωση στην καθημερινότητα και την υγεία των δημοτών

Ο Δήμος Τοπείρου ενημερώνει για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν σκοπό την βελτίωση στην καθημ...


Ο Δήμος Τοπείρου ενημερώνει για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν σκοπό την βελτίωση στην καθημερινότητα και την υγεία των δημοτών.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών από Δημοτική Αρχή και σε αντίθεση όλων όσων επιθυμούν την στασιμότητα στον Δήμο Τοπείρου, σας ενημερώνουμε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν σκοπό την βελτίωση στην καθημερινότητα και την υγεία των δημοτών.

Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την προμήθεια καλαθοφόρου οχήματος – Προϋπολογισμού 150 000,00€.

«INTERREG GR – BG» – Προϋπολογισμού 211.520,00€.

Έγκριση Ετήσιου Τουριστικού Προγράμματος Δήμου Τοπείρου έτους 2018.

Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τοπείρου – Προϋπολογισμού 212.000,00€.

Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις του Δήμου Τοπείρου – Προϋπολογισμού 65.000,00€.

Υποβολή πρότασης «Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Τοπείρου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», Άξονας Προτεραιότητας 2 «Βελτίωση της ελκυστικότητας της Περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων» της Δράσης 6ε. 14.1: Τοπικά και ειδικά χωρικά σχέδια» – Προϋπολογισμού 700.473,43€. Συμπεριλαμβάνεται η Χωροταξική, Πολεοδομική, Τοπογραφική, Γεωλογική, Περιβαλλοντική και Υδραυλική μελέτη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ