GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος

Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος από Χ/Θ Η-4...


Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος από Χ/Θ Η-467+600 μέχρι τη Χ/Θ Η-461+500 (στο τμήμα από τον Α/Κ Αγίου Σίλα μέχρι το ύψος του Παληού) και τη μείωση του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας σε μία (1) ανά ρεύμα, από σήμερα (27-06-2018) έως και την ολοκληρωση των εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος.

-Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της εναπομείνασας λωρίδας ανά ρεύμα κυκλοφορίας, η οποία θα έχει ελεύθερο πλάτος τουλάχιστον τεσσάρων (4) μέτρων και θα οριοθετείται από την υπάρχουσα σήμανση.

-Οι εργασίες αφορούν συνολικό έργο αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος από Α/Κ Αγίου Ανδρέα μέχρι Α/Κ Άσπρων Χωμάτων και θα εκτελεστούν σε έξι (6) Φάσεις.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.