GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οντέρ Μουμίν: «Ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου».

Οντέρ Μουμίν: «Ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου»...


Οντέρ Μουμίν: «Ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου». Συνάντηση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Τεπελή Μαυρίδου Ευαγγελία.

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μουμίν Οντέρ, επισκέφθηκε τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Τεπελή Μαυρίδου Ευαγγελία και τους εργαζόμενους ενημερώθηκε για τη λειτουργία του συλλόγου. Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Μουμίν Οντέρ προέβη στην εξής δήλωση:


«Στον σύλλογο που παρέχει υπηρεσίες σε 60 άτομα, ο μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος αρνείται την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη για δύο συνεχόμενα χρόνια. Επίκαιρο όσο ποτέ η χαρακτηριστική φράση του Αειμνήστου Γεώργιου Παυλίδη: «Δεν είναι όλοι ίδιοι». Δεν αντιλαμβάνονται και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα αυτονόητα. Είναι υποχρέωση κάθε σοβαρής διοίκησης να στηρίζει εμπράκτως τέτοιου είδους δραστηριότητες. Ακολουθεί επερώτηση μου στο αμέσως επόμενο περιφερειακό συμβούλιο».


ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤHΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡXH AM-Θ

Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ενημερωθήκαμε για την άρνηση της διοίκησης σας για την επιχορήγηση του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Κατόπιν τούτου επανήλθε ο εν λόγω σύλλογος με το 62/30-05-2018 έγγραφο του και ζητά να επιχορηγηθεί για τις ανάγκες πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης, 8.000 ευρώ και 1.000 αντιστοίχως σε ετήσια βάση. Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 επισκέφθηκα τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου. Στη συνάντηση που είχα με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Τεπελή Μαυρίδου Ευαγγελία και τους εργαζόμενους ενημερώθηκα για τη λειτουργία του συλλόγου. Επίσης ενημερώθηκα για την προσωπική άρνηση του κ. Μέτιου για την επιχορήγηση που δινόταν επί εποχής Γιώργου Παυλίδη για δύο συνεχόμενα χρόνια. Δεν αντιλαμβάνομαι και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε ούτε στα αυτονόητα. Είναι υποχρέωση κάθε σοβαρής διοίκησης να στηρίζει εμπράκτως τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ως εκ τούτου σας ερωτώ:

Για ποιόν λόγο αρνείστε την επιχορήγηση σε έναν τόσο ευαίσθητο σύλλογο τη στιγμή που αυτή διδόταν από τον προκάτοχο σας;
Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε για να διορθώσετε το μέγα σφάλμα σας;


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΜ-Θ

ΜΟΥΜΙΝ ΟΝΤΕΡ