GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στη δημοσιότητα τα στοιχεία βιαστή σε χωριό του Έβρου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία...


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΤΥΡΝΑΖΗ Αργύριο του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε την 25-3-1960, στη Βρυσούλα Φερών.

O 58χρονος εμπλέκεται σε υπόθεση που διαδραματίστηκε σε χωριό του Έβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη και φέρεται να βίαζε για χρόνια 2 ανήλικες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 28 Ιουνίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25510-66250 και 25510-66251 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.