GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ουσιαστική η παρουσία του Ερυρθού Σταυρού στην «ALEXPO» 2018

Από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2018, περίπου 126 επιχειρήσεις της τοπικής και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκ...


Από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2018, περίπου 126 επιχειρήσεις της τοπικής και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φιλοξενήθηκαν στα περίπτερα της 18ης Διεθνούς Έκθεσης «ALEXPO 2018» στον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης παρουσία πλήθους επισκεπτών.

Tο Τοπικό Τμήμα E.E.Σ. Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε σε αυτήν, έπειτα από αίτημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, προκειμένου να καλύψει υγειονομικά τόσο την Έκθεση όσο και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Επιμελητήριο Έβρου στήριξε την παρουσία του Ε.Ε.Σ. παρέχοντας αμισθί χώρο για τον Σταθμό των Πρώτων Βοηθειών, όπου η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, με 20 Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής, ανέλαβε την παροχή των Πρώτων Βοηθειών των εκθετών και των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης.

Το περίπτερο του Ε.Ε.Σ κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο ενημερώθηκε για το έργο του Τμήματος και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία ενώ παράλληλα οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά τραυμάτων, εγκαυμάτων, κεφαλαλγίας, δηγμάτων εντόμων και μέτρηση πιέσεως.

Παρούσες στην Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης, η γιατρός της Ομάδας και Γενική Γραμματέας του Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου, Αγγειοχειρούργος, κυρία Έυτυχία Ελευθεριάδου καθώς και η δεύτερη γιατρός και μέλος του Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου, Μικροβιολόγος, κυρία Δέσποινα Σεϊτάνη.