GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για κατοχή όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών στην Καβάλα

Συνελήφθησαν στης (27-6-2018) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 24, 23, 22 ...


Συνελήφθησαν στης (27-6-2018) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 24, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων – φωτοβολίδων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, καθώς επίσης και την κατοχή τους, εντόπισαν, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

φακό – συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer),

2 αναδιπλούμενα μαχαίρια (τύπου πεταλούδα), συνολικού μήκους 22 εκατοστών,

σφεντόνα,

συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

18 κροτίδες,

20 κενές γυάλινες φιάλες ποτών,

πλαστικό δοχείο που περιείχε 3 λίτρα περίπου βενζίνη,

2 κουκούλες (fullface),

2 κράνη μηχανής,

γάντια και πλαστικό χωνί,

τεμάχια υφάσματος

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν σε δύο από αυτές και κατασχέθηκαν φακός – συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μαχαίρι, 4 ναρκωτικά δισκία, 2 καπνογόνα, πτυσσόμενο γκλοπ και σημαία με σύμβολο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.