GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Ορεστιάδα που συγκέντρωναν…. παλιοσίδερα χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν χθες (30-5-2018) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας...


Συνελήφθησαν χθες (30-5-2018) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 54, 28, 18 (άνδρες) και 37 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 25χρονο ημεδαπό.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της 37χρονης, με προσωρινά υπεύθυνο τον 18χρονο, κατελήφθησαν να έχουν προβεί στη συλλογή και αποθήκευση στερεών αποβλήτων (παλιά σίδερα-μέταλλα, ελαστικά και οικιακές συσκευές), χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε ο 54χρονος να έχει προβεί στη συλλογή και αποθήκευση στερεών αποβλήτων (παλιά σίδερα-μέταλλα, οικιακές συσκευές και παλαιά οχήματα), σε χώρο ιδιοκτησίας του, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.

Στην τρίτη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 25χρονου, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, κατελήφθη ο 28χρονος προσωρινά υπεύθυνος, να έχει συγκεντρώσει πέντε παλαιά οχήματα, στερούμενος της σχετικής άδειας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας.