GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 34χρονος διακινητής, με 6 μη νόμιμους μετανάστες στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής -Ξάνθης

Συνελήφθη χθες (28-06-2018) το μεσημέρι, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής -Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ...


Συνελήφθη χθες (28-06-2018) το μεσημέρι, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής -Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (Κοπτερό Ροδόπης), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.