GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λαμπερά μαλλιά με.. μπύρα: 2 συνταγές που θα αγαπήσεις

Εκτός, όμως, από τον αντρικό πληθυσμό, εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αγαπάμε τη μπύρα μιας και μπορεί να κάνει τα άτο...


Εκτός, όμως, από τον αντρικό πληθυσμό, εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αγαπάμε τη μπύρα μιας και μπορεί να κάνει τα άτονα και θαμπά μαλλιά μας λαμπερά και απαλά χαρίζοντάς τους παράλληλα όγκο. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά της (μαγιά, κριθάρι και λυκίσκο) τα οποία περιέχουν με τη σειρά τους βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και ανόργανα συστατικά, η μπύρα ενισχύει τους θύλακες της τρίχας και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Παρακάτω θα βρεις δύο συνταγές που θα σου χαρίσουν τα μαλλιά που ονειρεύεσαι χωρίς απαραίτητα να πρέπει να λουστείς με το αγαπημένο ποτό του φίλου σου.

Λοσιόν μπύρας για ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν
Θα χρειαστείς 1 λίτρο μπύρας και ½ κούπα μηλόξυδο. Ανάμιξε τα δύο υγρά και εφάρμοσε τη λοσιόν που έφτιαξες σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Άφησέ την να δράσει για 5 λεπτά και μετά συνέχισε κανονικά με το στέγνωμα τον μαλλιών σου αφού δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Το οξικό οξύ του μηλόξυδου θα απομακρύνει τα υπολείμματα σαμπουάν και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα λαμπερά και εντυπωσιακά μαλλιά που τόσο επιθυμείς.

Σπρέι μπύρας για μαλλιά με λάμψη
Θα χρειαστείς 1 λίτρο μπύρας και ½ κούπα χυμό λεμονιού. Ανάμιξε και πάλι τα υγρά και τοποθέτησε το υγρό σε ένα μπουκάλι με καπάκι για σπρέι. Μετά το μπάνιο, ψέκασε τα μαλλιά σου και μην τα ξεβγάλεις. Αν ανησυχείς για την μυρωδιά, σου λέμε με σιγουριά ότι μετά από λίγα λεπτά θα εξατμιστεί.