GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


18 χρόνια φυλακή στον πατέρα που βίαζε τις θετές του κόρες στον Εβρο

Σοκ έχουν προκαλέσει τα δυο περιστατικά με τους βιασμούς παιδιών από τον ίδιους τους γονείς σε Λέρο και Ζάκυνθο καθώς και άλλα περιστα...


Σοκ έχουν προκαλέσει τα δυο περιστατικά με τους βιασμούς παιδιών από τον ίδιους τους γονείς σε Λέρο και Ζάκυνθο καθώς και άλλα περιστατικά παιδόφιλων, όπως στις Σέρρες, που βλέπουν σχεδόν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Μια παρόμοια περίπτωση, με πατέρα που φερόταν ότι βίαζε τις δύο θετές του κόρες είχε απασχολήσει και την κοινωνία του Έβρου πριν λίγα χρόνια.

Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης την προηγούμενη εβδομάδα όπου η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και καταδίκασε τον κατηγορούμενο με 18 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο με αναστολή, αφού υποβλήθηκε έφεση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δικαστήριο κατέθεσαν οι δύο κοπέλες, αφού πλέον είναι ενήλικες, αλλά και μάρτυρες από το χωριό όπου διέμεινε η οικογένεια και όπως αποδείχθηκε γνώριζαν τι γινόταν αλλά δεν τολμούσαν να μιλήσουν για διάφορους λόγους, όπως γίνεται δυστυχώς συχνά στις κλειστές και μικρές κοινωνίες.