GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήμος Σαμοθράκης: Ανακοίνωση για τη διακοπή μεταφοράς των απορριμμάτων από τη SAOS FERRIES

Με επιστολή που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία SAOS FERRIES γνωστοποιεί ότι θα διακόψει τη μεταφορά των απορριμμάτων τη...


Με επιστολή που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία SAOS FERRIES γνωστοποιεί ότι θα διακόψει τη μεταφορά των απορριμμάτων της Σαμοθράκης.

Η μεταφορά των απορριμμάτων στον ειδικά αδειοδοτημένο ΧΥΤΑ Κομοτηνής, γίνεται σε εφαρμογή σχετικής νομοθεσίας και του θεσμοθετημένου Περιφερειακού Σχεδιασμού διαχείρισης και αφορά όλους τους Δήμους του Ν. Έβρου.

Ειδικά για τους κατοίκους της Σαμοθράκης, το κόστος της μεταφοράς αυτής είναι πολύ υψηλό κι ο υφιστάμενος από το 2009 τρόπος μεταφοράς, είναι ο μόνος εφικτός.

Σε μία συγκυρία πολύ δύσκολη για τους κατοίκους, προκαλεί ερωτηματικά, η επιλογή του χρόνου να ανακοινώσει η εταιρεία SAOS τις προθέσεις της αναφορικά με ένα ζωτικό ζήτημα.

Ο Δήμος Σαμοθράκης ήδη ενεργεί προς όλες τις συναρμόδιες κατευθύνσεις για την αποφυγή του διαφαινόμενου αδιέξοδου και οι σχετικές αποφάσεις – ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 23/05/2018.