GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με φιλοξενία σε ξενοδοχεία της Σαμοθράκης «αποζημίωσε» η SAOS FERRIES όσους δεν ταξίδεψαν…

H SAOS FERRIES κατόπιν ματαίωσης των δρομολογίων της Κυριακής 6 Μαΐου 2018 φιλοξένησε τους επισκέπτες του νησιού της Σαμοθράκης που δε...


H SAOS FERRIES κατόπιν ματαίωσης των δρομολογίων της Κυριακής 6 Μαΐου 2018 φιλοξένησε τους επισκέπτες του νησιού της Σαμοθράκης που δεν κατέστη εφικτό να αναχωρήσουν.

Οι επισκέπτες, κάτοχοι εισιτηρίων του δρομολογίου της Κυριακής από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη, εξυπηρετήθηκαν από το πρακτορείο της εταιρείας στην Καμαριώτισσα και μεταφέρθηκαν σε συμβεβλημένα με την εταιρεία ξενοδοχεία.

Ο Δήμος Σαμοθράκης, μετά την ανακοίνωση της βλάβης του Ε/Γ Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ ξεκίνησε άμεσα ενέργειες μας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των προβλημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του εξασφαλίστηκε η επιστροφή των μαθητών του Γυμνασίου από σχολική εκδρομή, η αναχώρηση της ιατρικής εθελοντικής ομάδας που πρόσφερε υπηρεσίες στους κατοίκους και η αποστολή τεχνικών της περιφέρειας στο σημείο ευθύνης της στο οδικό δίκτυο που κατέρρευσε.

Επίσης από τη στιγμή της ανακοίνωσης της βλάβης του ΣΑΟΝΗΣΟΣ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και συγκεκριμένα με τον Υφυπουργό κύριο Σαντορινιό για λύση του έκτακτου προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Γίνονται προσπάθειες εύρεσης πλοίου για την πραγματοποίηση εκτάκτου-ων δρομολογίου-ων.
Πλοία που πληρούν τις προδιαγραφές έχουν εντοπιστεί αλλά όχι στην περιοχή μας και τα οποία είναι δρομολογημένα ήδη σε άλλες γραμμές.

Η αναζήτηση λύσης είναι σε εξέλιξη και θα βγει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.