GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρόποι για να υιοθετήσεις την boho αισθητική στο στιλ σου

Η boho αισθητική είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις σε πολλούς τομείς με τη μόδα να την έχει αγκαλιάσει και να την αποθεώνει, ειδικά ...


Η boho αισθητική είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις σε πολλούς τομείς με τη μόδα να την έχει αγκαλιάσει και να την αποθεώνει, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρόκειται για μία αγαπημένη τάση που ταιριάζει πολύ με την ανάλαφρη διάθεση που έχεις τους ζεστούς μήνες ενώ τώρα πια τα street trends έχουν καταφέρει να προσθέσουν bohemian πινελιές ακόμα και στα πιο κλασσικά outfits και μάλιστα με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Τα prints, τα γήινα χρώματα, τα knits αλλά και τα πολλά αξεσουάρ είναι τα βασικά συστατικά για να δημιουργήσεις ένα bohemian outfit.

Το καλύτερο είναι ότι η boho αισθητική είναι ικανή να σταθεί τόσο στο beach look σου όσο και στο καθημερινό σου στιλ στην πόλη.

Οι τρόποι που μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ για ένα bohemian outfit είναι πολλοί και παραπάνω θα δεις μερικούς από αυτούς για να πάρεις έμπνευση και να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ.