GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο «Κλεισθένης Ι» θα συζητηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα Δημοτικά συμβούλια Αβδήρων, Τοπείρου και Ξάνθης

Ο «Κλεισθένης Ι» θα συζητηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα Δημοτικά συμβούλια Αβδήρων, Τοπείρου και Ξάνθης. Δημοτικό Συμβούλιο Αβ...


Ο «Κλεισθένης Ι» θα συζητηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα Δημοτικά συμβούλια Αβδήρων, Τοπείρου και Ξάνθης.

Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

Σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (έδρα Γενισέα) στις 7 Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω κατεπείγον θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: ¨Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ (Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι) – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ”.
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, λόγω της λήξης της διαβούλευσης του ΥΠΕΣ για το παραπάνω θέμα.


Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Σε έκτακτη συνεδρίαση Συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, την 7η Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με το εξής μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: Υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: ¨ Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας- Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ ( Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι ) – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α. – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ ¨.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, λόγω της λήξης της διαβούλευσης του ΥΠΕΣ για το παραπάνω θέμα.

Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Στις 8 Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

Θέμα 1ο: Συζήτηση και έκφραση απόψεων επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ».

Θέμα 1ο: Έγκριση της σιωπηρής παράτασης έως 31-12-2018 της μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση υπηρεσιών ΚΕΠ επί της οδού Σμύρνης 7, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3130/2003 και του Π.Δ. της 19/19.11.1932 «Περί στεγάσεως δημοσίων υπηρεσιών» (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

Θέμα 1ο: Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του 2018 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής).