GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδρίασε υπο τον Περιφερειάρχη το συντονιστικό όργανο της πολιτικής προστασίας σχετικά με τη φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών.

Συνεδρίασε υπο τον Περιφερειάρχη το συντονιστικό όργανο της πολιτικής προστασίας σχετικά με τη φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών...


Συνεδρίασε υπο τον Περιφερειάρχη το συντονιστικό όργανο της πολιτικής προστασίας σχετικά με τη φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών. Προληπτικά τα μέτρα αλλά πρέπει οι πολίτες να τα εφαρμόσουν. Σε 48 ώρες τα πρώτα αποτελέσματα από τους δυο σταθμούς που τέθηκαν σε λειτουργία.

Δεν υπήρχε τοξικό υλικό κατασκευής μπαταριών μέσα στο κτίριο που πήρε φωτιά υποστήριξαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας , καθώς σήμερα ήταν απεργία και δε δούλευε η παραγωγή.

Κλειστά παράθυρα και πόρτες και όσα κουφώματα δεν έχουν τέλεια εφαρμογή , θα πρέπει να σφραγίζονται με πετσέτες ενώ καλό θα είναι οι κάτοικοι της γύρο περιοχής να πλένουν με νερό τόσο τα παράθυρα καπ τις πόρτες των σπιτιών τους, όσο και τις αυλές καθώς και τα αυτοκίνητα τους. Σε λίγη ώρα θα βγει επίσημα η ανακοίνωση από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης που θα προσδιορίσει την περιμετρική ακτίνα όπου θα πρέπει προληπτικά οι κάτοικοι να λάβουν τα μέτρα που έχουν προταθεί.

Ιδιαίτερο βάρος έδειξαν οι αρμόδιοι στην προστασία των μικρών παιδιών για τα οποία τόνισαν πως θα πρέπει να είναι προστατευμένα και να μην έρχονται σε επαφή με τους εξωτερικούς χώρους.

Τέλος ο εκπρόσωπος της εταιρείας Χ. Καρτάλης τόνισε πως παρά την καταστροφή , η διασφάλιση των θέσεων εργασίας είναι δεδομένη και κανένας εργαζόμενος δε θα πρέπει να φοβάται γιατί η απόφαση είναι το εργοστάσιο να επουλώσει τις πληγές του και να στηθεί εκ νέου πιο μοντέρνο και πιο παραγωγικό.