GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με εννιά θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με εννιά θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης. Την 8η Μαΐου 2018, ημέρα...


Με εννιά θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης.

Την 8η Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

1ο Θέμα: Έγκριση του από 3-5-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης, επισκευής και πιστοποίησης ανελκυστήρων Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

2ο Θέμα: Έγκριση του από 3-5-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Αποκατάσταση των παιδικών χαρών της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Ευμοίρου» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

3ο Θέμα: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «Εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης φάση Α» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά).

4ο Θέμα: Έγκριση διενέργειας της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από οικισμούς του Δήμου Ξάνθης» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

5ο Θέμα: Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια γεωδαιτικού σταθμού με πλήρες σε παρελκομένων» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

6ο Θέμα: Έγκριση των δαπανών και διάθεση (δέσμευση) πιστώσεων των ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018 (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

7ο Θέμα: Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και εξόδων μετακίνησης (εισηγητής Πλάτωνας Χατζηδημητρίου).

8ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη κληρονομιάς (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

9ο Θέμα: Κατάθεση νέας αίτησης εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 786 ΚΠολΔ ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου). Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση στις 16 Μαΐου 2018 ενώπιον Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).