GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το κόλπο που θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν ψηλότερα φορώντας παντελόνι

Ξέρεις πολύ καλά πια ότι υπάρχουν μικρά tips που μπορούν να βελτιώσουν κάθε τι στην εμφάνισή σου που τυχόν σε ενοχλεί. Τα prints, το l...


Ξέρεις πολύ καλά πια ότι υπάρχουν μικρά tips που μπορούν να βελτιώσουν κάθε τι στην εμφάνισή σου που τυχόν σε ενοχλεί. Τα prints, το layering και τα αξεσουάρ είναι μερικά από τα πιο όπλα σου για να μεταμορφώσεις το στιλ σου, να καλύψεις τις ατέλειες και να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία. Είναι όμως και κάποιες λεπτομέρειες που από τη μία δίνουν πόντους στο στιλ σου, σε βοηθούν να αναδείξεις τη σιλουέτα σου.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το συνδυασμό του παντελονιού με τα flat παπούτσια. Αν δεν είσαι πολύ ψηλή, τότε μάλλον θα αποφεύγεις αυτό το συνδυασμό. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που και πόντους στο στιλ σου θα δώσει και θα δείχνει τα πόδια σου ψηλότερα με το παντελόνι και τα flat παπούτσια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σηκώσεις το ρεβέρ του παντελονιού, τόσο ώστε να φαίνονται οι αστράγαλοί σου.

Το κόλπο λειτουργεί επειδή οι αστράγαλοί σου είναι ένα από τα πιο αδύνατα σημεία του σώματος, όπως και οι καρποί σου. Όταν λοιπόν, αναδεικνύεις αυτό το σημείο, αλλάζει ολόκληρη η όψη του υπόλοιπου σώματος, με αποτέλεσμα τα πόδια σου να δείχνουν ψηλότερα και πιο αδύνατα. Μία δοκιμή όμως θα σε πείσει.