GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Από Πέμπτη βράδυ, μας πήγαν Παρασκευή και μετά Σάββατο, για να είναι σίγουροι το τι θα μας πούνε σχετικά με τις μετρήσεις που πραγματοποιούν, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος και η επικινδυνότητα της ρύπανσης μετά τη φωτιά.

Από Πέμπτη βράδυ, μας πήγαν Παρασκευή και μετά Σάββατο, για να είναι σίγουροι το τι θα μας πούνε σχετικά με τις μετρήσεις που πραγμα...


Από Πέμπτη βράδυ, μας πήγαν Παρασκευή και μετά Σάββατο, για να είναι σίγουροι το τι θα μας πούνε σχετικά με τις μετρήσεις που πραγματοποιούν, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος και η επικινδυνότητα της ρύπανσης μετά τη φωτιά

Ούτε ειδικοί είμαστε ούτε και επιστήμονες, όμως είναι εύλογο να διαμαρτυρόμαστε και εμείς όπως όλος ο κόσμος, για την παραδειγματική καθυστέρηση που δείχνουν οι αρχές, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις μετρήσεις που πραγματοποιούν, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ρύπανσης της ατμόσφαιρας και όχι μόνο, από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Πρωτομαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών στο Όλβιο.

Από την Πέμπτη το βράδυ που θα είχαμε τα πρώτα αποτελέσματα, μας πήγανε Παρασκευή για να ενημερωθούμε τελικά λίγο μετά το μεσημέρι, πως τελικά θα μας πληροφορήσουν το Σάββατο το πρωί σε κοινή συνέντευξη τύπου.

Όλη αυτή η ανακολουθία, αλλά και η παράταση, σίγουρα δε δημιούργησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων και λίγο ως πολύ οι αρμόδιοι είναι εκτεθειμένοι στην τοπική κοινωνία.