GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καιρός: Η πρόβλεψη για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος από τον Τάσο Αρνιακό

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,κυρίως εξαιτίας των βοριάδων, ωστόσο ο καιρός, τουλάχιστον γ...


Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,κυρίως εξαιτίας των βοριάδων, ωστόσο ο καιρός, τουλάχιστον για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, θα είναι γενικά «σύμμαχος» για όσους έχουν προγραμματίσει κάποια εξόρμηση στις παραλίες.

Όπως λέει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα υπάρξουν κάποιες αστάθειες, αλλά το τριήμερο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στις πεδινές και παράκτιες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, οι άνεμοι θα είναι βοριάδες οι οποίοι στο Αιγαίο δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και τα 8 μποφόρ, με συνέπεια να έχουμε μία υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίουτο σαββατοκύριακο και τους 27 βαθμούς τη Δευτέρα. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Λίγο περισσότερη συννεφιά θα έχει την Κυριακή, χωρίς όμως να σημειωθούν βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανές κάποιες τοπικές βροχές το σαββατοκύριακο και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες.