GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι και αν έρχονται επισκέπτες στην Ξάνθη… Τι και αν φιλοξένησε η Ξάνθη τα Μουσικά Σχολεία.

Τι και αν έρχονται επισκέπτες στην Ξάνθη… Τι και αν φιλοξένησε η Ξάνθη τα Μουσικά Σχολεία, η είσοδος της πόλης αντιπροσωπεύει και ...


Τι και αν έρχονται επισκέπτες στην Ξάνθη…

Τι και αν φιλοξένησε η Ξάνθη τα Μουσικά Σχολεία, η είσοδος της πόλης αντιπροσωπεύει και το πόσο άξιοι είναι κάποιοι…

Σε τριτοκοσμικές χώρες, έχουν καλύτερο οδόστρωμα, από αυτό του πρότυπο…

Τελικά όσο και να χτυπιούνται κάποιοι και να θέλουν να μας παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο, η Δημοτική Αρχή «πρότυπο» είναι ο καλύτερος διαφημιστής της ανικανότητας που επικρατεί στην πόλη με τις χίλιες λακκούβες.

Έχουμε ξοδέψει πολύ μελάνι με την ελπίδα πως οι αρμόδιοι θα φιλοτιμηθούν και θα ασφαλτοστρώσουν την είσοδο της Ξάνθης που είναι σε μαύρα χάλια εδώ και πολύ καιρό, όμως όπως φαίνεται, στου κουφού την πόρτα παρ’ την και φύγε.

Τι και αν έρχονται επισκέπτες στην πόλη μας, τι και αν λίγες ημέρες πριν η Ξάνθη φιλοξένησε δεκάδες μαθητές των Μουσικών Σχολείων, η είσοδος της Ξάνθης από το ύψος του Ξενοδοχείου Νατάσα και μέχρι τον κόμβο στο Νέστος, αντιπροσωπεύει και το πόσο άξιοι είναι κάποιοι.

Όταν εν έτει 2018, ο ασφαλτοτάπητας της εισόδου στην πόλη με τα χίλια χρώματα –χίλιες λακκούβες λέει ο κόσμος-, είναι χειρότερος από αυτούς των τριτοκοσμικών χωρών, τότε σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για Δήμο «πρότυπο».

Το μόνο που τους ένοιαζε, ήταν το πώς θα βάλουν όργανα γυμναστικής σε διάφορους χώρους των οικισμών της Ξάνθης, τα οποία όχι μόνο δε χρησιμοποιούνται, αλλά στην περιοχή της Μορσίνης, σε λίγες ημέρες, θα έχουν καλυφθεί και από τα χόρτα.