GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ακατάλληλα τρόφιμα στο Νοσοκομείο Καβάλας

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά την είδηση πως γνωστή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στις διανομές στην ευρύτερη περιοχή της Καβά...


Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά την είδηση πως γνωστή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στις διανομές στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας παραχώρησε ακατάλληλα εσπεριδοειδή και κοτόπουλα σε εξίσου ακατάλληλες συσκευασίες.

Πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου το επίσημα έγγραφο του Τμήματος Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας απέστειλε προς την συγκεκριμένη εταιρία έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ξεκάθαρα η επικινδυνότητα κάποιων τροφίμων που έφτασαν στο Νοσοκομείο από συγκεκριμένη εταιρία διανομής.

Ωστόσο μετά την αποκάλυψη του συγκεκριμένου γεγονότος άμεση ήταν και η τοποθέτηση του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας η οποία ενημέρωση άμεσα για το γεγονός αναφέροντας πως όντως είχαν φτάσει στο Νοσοκομείο Καβάλας ακατάλληλα τρόφιμα τα οποία και απαγορεύτηκαν άμεσα δίχως να υπάρξει κανένας κίνδυνος ασθενούς.

Ωστόσο εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας ανέφερε τα εξής:

«Ότι έχει γίνει με τα τρόφιμα στο Νοσοκομείο έγινε στα πλαίσια τα συνδετικά και ποτέ και για κανέναν λόγο δεν υπήρχε υγειονομικό πρόβλημα. Αντιθέτως η συνεργασία με το Νοσοκομείο Καβάλας ήταν, είναι και θα είναι άψογη».