GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άδεια η Ξάνθη το τριήμερο, με προορισμό κοντινά μέρη ξεκούρασης

Άδεια η Ξάνθη το τριήμερο, με προορισμό κοντινά μέρη ξεκούρασης. Από το μεσημέρι της Παρασκευής η πόλη άρχισε να αδειάζει, καθώς...


Άδεια η Ξάνθη το τριήμερο, με προορισμό κοντινά μέρη ξεκούρασης.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής η πόλη άρχισε να αδειάζει, καθώς οι Ξανθιώτες, παρά την οικονομική κρίση, δε χάνουν ευκαιρία να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, προκειμένου να βρεθούν σε περιοχές όπου θα ξεκουραστούν και θα γεμίσουν μπαταρίες, προκειμένου να συνεχίσουν τη δύσκολη όπως έχει γίνει ζωή.

Οι ευκαιρίες ξεκούρασης είναι αρκετές στη χώρα μας όμως τα χρήματα λιγοστά έως και ελάχιστα, με τη σκέψη όλων το πώς θα βγει η χρονιά. Αυτοί που τραβάνε τον μεγαλύτερο αραμπά, όπως λέει και ο λαός μας, είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι καθημερινά βιώνουν τον εφιάλτη για κάθε νέο φασούλι που σκέφτονται οι ειδήμονες της εξουσίας για να τους φορτώσουν, άσχετα αν επιχειρηματικά είναι τελειωμένοι.

Τι θα κάνει;;; Θα αναγκαστεί να τα πληρώσει, αλλιώς θα χάσει περιουσιακά στοιχεία θα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και θα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που να μην έχει κουράγιο να πει καλημέρα στα παιδιά του. Και όλα αυτά γιατί;;; Για να πληρώνουν τους κομματικούς στρατούς που φτιάχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι κατά τα άλλα ταγοί της χώρας, που εργάζονται ακούραστα και ακατάπαυστα δήθεν για το καλό μας.

Βέβαια, πώς είναι δυνατόν αυτοί να εργάζονται για το καλό μας και κάθε χρόνο εμείς να μπαίνουμε πιο μέσα οικονομικά με καταρρακωμένη ψυχολογία, όντως χρήζει επιστημονικής διερεύνησης, μιας και δεν είναι δυνατόν σε μια κατεστραμμένη οικονομία, η οποία πλήρωσε και συνεχίζει να χρυσοπληρώνει τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, οι οποίοι αισχροκερδούσαν και συνεχίζουν να αισχροκερδούν σε βάρος της κοινωνίας, να πληρώνουν οι 10, για να ταΐζουν τους 1000 και τα νούμερα είναι υποθετικά.


Με το μυαλό στις εκκρεμότητες του μήνα, ο οποίος τελειώνει την ερχόμενη εβδομάδα και με τα έσοδα σε αρνητικό πρόσημο, οι Ξανθιώτες μάζεψαν τα κομμάτια τους και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την πόλη, προς κοντινούς προορισμούς, προκειμένου να περάσουν ένα ήρεμο τριήμερο μακριά από τα ζόρια και τις άσχημες σκέψεις, θεωρώντας πως δεν πρέπει να στερηθούν περισσότερο την οικογένειά τους, η οποία κατά γενική ομολογία τους έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, μιας και η κατάσταση τους αναγκάζει να είναι απόμακροι από αυτήν.

Ένας καθαρός νους σίγουρα μπορεί άνετα να μοιράσει τον χρόνο του, τόσο στη δουλειά όσο και στις οικογενειακές υποχρεώσεις, όμως ένας νους που είναι μονίμως φορτωμένος με προβλήματα, δεν μπορεί να βρει ούτε μια τόση δα στιγμή για να αφιερωθεί όπως πρέπει στην οικογένειά του.

Αυτό είναι και ένα από τα σχέδια καταστροφής που έχουν θέσει σε εφαρμογή τα κέντρα αποφάσεων, που θέλουν να ξεπαστρέψουν κάθε τι Ελληνικό και αφού είδαν πως οι Έλληνες αντέχουν, τώρα καταστρέφουν αυτούς με κάθε μέσο και κάθε τρόπο…

Εμείς καθημερινά ματώνουμε και ψυχορραγούμε και αυτοί τρέχουν από τον Μπουτάρη σε Κηδείες και από τηλεοπτικό παράθυρο σε άλλο τηλεοπτικό παράθυρο, και μετά λέμε τι μας φταίει.

Καθημερινά πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιμετωπίζουν καρδιολογικά περιστατικά και πολλοί από αυτούς αποδημούν εις Κύριον, όμως κανένας πολιτικός που τρέφεται σαν κηφήνας από τον ιδρώτα όλων μας, δεν πατάει στην κηδεία όσων πεθαίνουν, αλλά κοτζάμ πρωθυπουργός, πήγε στην Κηδεία του γνωστού Χάρρυ Κλυνν, προκειμένου να κερδίσει λίγη παραπάνω προβολή. Θα μου πείτε πως πιο πολύ αξία έχει ένας άνθρωπος που έβριζε και σατίριζε τους πολιτικούς της χώρας μας, από έναν που καθημερινά πασχίζει για να συντηρεί μαζί με την οικογένειά του και όλους αυτούς τους παρείσακτους της χώρας, που χρόνια τώρα την κατακρεουργούν και όντως αυτή είναι αλήθεια για την άποψη αυτών που σήμερα μας Κυβερνάνε.