GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Σαμοθράκη ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λ. Αυγενάκης με τοπικά στελέχη της Παράταξης

Στη Σαμοθράκη θα παραβρεθεί σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσ...


Στη Σαμοθράκη θα παραβρεθεί σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου κ. Άκη Παρασκευόπουλο και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Κατά την επίσκεψή του στο νησί, ο Γραμματέας της ΝΔ θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Αθανάσιο Βίτσα, τοπικούς φορείς, καθώς και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαμοθράκης.


Στο πλαίσιο της παραμονής του στη Σαμοθράκη, ο κ. Λ. Αυγενάκης, θα ενημερωθεί από φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πλημμύρες της 25ης Σεπτεμβρίου 2017.

Ενόψει της επίσκεψής του, ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε:
«Η επίσκεψή μας στη Σαμοθράκη αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει πριν λίγους μήνες, να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού.

Η ΝΔ με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει, εξελίσσεται, ανοίγεται στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες. Η ΝΔ βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, συνομιλεί με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές, σε ορεινές και νησιωτικές, στο πιο μικρό νησί μας, θέλοντας να αφουγκραστεί το σφυγμό κάθε τοπικής κοινωνίας, να ακούσει, μα πάνω από’ όλα για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για το λόγο αυτό επισκεπτόμαστε τη Σαμοθράκη, έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη, για να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους και από κοινού να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο, καλύτερο αύριο για τον τόπο».