GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν μια αρπαγή τσάντας και μια κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία περίπτωση αρπαγής τσάντας και...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία περίπτωση αρπαγής τσάντας και μία περίπτωση κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν την 25-4-2018 και 4-5-2018, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι:

Την 25-4-2018 το βράδυ, ο δράστης, με τη χρήση βίας αφαίρεσε την τσάντα 58χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε 200 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.
Την 4-5-2018 το πρωί, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το πορτοφόλι 54χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου, βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα και το πορτοφόλι, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.