GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων. Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχετ...


Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων.

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 30 Μαΐου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση απολογισμού και οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2017 (εισηγητές: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών & Γκακίδης Γεώργιος, Λογιστής Υπάλληλος του Δήμου).

Έγκριση προτάσεων 9ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018» (εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης, Προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας).

Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του Προσώπωνέτους 2018» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα, Πρόεδρος της επιτροπής διαγωνισμού).

Υποκατάσταση αναδόχου της εκπόνησης της μελέτης “ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΕΛΕΡΟΥ-ΣΑΤΑ” (βάσει του άρθρου 26 του Ν.3316/2005) (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας).

Εξουσιοδότηση δικηγόρων για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).

Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγητής: Πρόεδρος).

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλου του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Πρόεδρος).