GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 6 θέματα η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, το μεσημέρι της Πέμπτης

Με 6 θέματα η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, το μεσημέρι της Πέμπτης. Στις 31 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ...


Με 6 θέματα η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στις 31 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

Λήψη απόφασης παραχώρησης υπαίθριων δημοτικών χώρων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξάνθης «Βάτραχοι» για την πραγματοποίηση της Ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής Ξάνθης. (εισηγήτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου).

Λήψη απόφασης για παραχώρησης τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας και του πάρκου έναντι του γηπέδου ΑΟΞ , στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» στα πλαίσια της οργάνωσης του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος (εισηγήτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου).

Λήψη απόφασης για την ανάκληση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα (που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3037/02) (εισηγήτρια Σταυρούλα Χατζηγεωργίου).

Εισηγητική έκθεση για την απόφαση ρύθμισης κυκλοφορίας σε οδούς του οικισμού Ευμοίρου. (εισηγητής Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου Σταύρος Σπυριδόπουλος).

Εισηγητική έκθεση σχετικά με την έκδοση απόφασης για κατάργηση της 207/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης και λήψη νέας απόφασης , ώστε να χαρακτηρισθεί η οδός Ψαρών στα Κιμμέρια ως πεζόδρομος και κανονισμός λειτουργίας πεζόδρομου (εισηγητής Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κιμμερίων Χουσεΐν Χουσεΐν Μπουδούρ ).

Εισηγητική έκθεση για «Μεταφορά θέσης στάσης τουριστικού λεωφορείου του ξενοδοχείου ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ από το αριστερό τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στο δεξί.» (εισηγήτρια Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης Τριανταφυλλιά Σωτηριάδου).