GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 3 διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις με 82 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπο...


Συνελήφθησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, τρεις (3) διακινητές, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 37 και 33 ετών και ένας 39χρονος υπήκοος FYROM, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά ογδόντα δύο (82) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον κόμβο Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην τρίτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Νέας Περάμου – Ελαιοχωρίου Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, εντόπισαν ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και πλησίον αυτού πενήντα έναν (51) μη νόμιμους μετανάστες. Άμεσα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και τον 37χρονο, ο οποίος όπως προέκυψε, οδηγώντας το παραπάνω όχημα μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τους μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία (3) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης, το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.