GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτος των πρώτων ο Σάκης Δασκαλόπουλος στον υπερμαραθώνιο των 265 χιλιομέτρων.

Ένας Ξανθιώτης κατάφερε να κερδίσει σε 54 ώρες και 27 λεπτά τον μεγαλύτερο αγώνα τρεξιματος βουνού της χώρας και έναν από τους μεγαλύτερ...

Ένας Ξανθιώτης κατάφερε να κερδίσει σε 54 ώρες και 27 λεπτά τον μεγαλύτερο αγώνα τρεξιματος βουνού της χώρας και έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης.

Μια νέα πρωτιά έφερε στην Ξάνθη ο Σάκης Δασκαλόπουλος αντιπρόεδρος των Xanthi Runners αλλά δυστυχώς όπως φάνηκε , κανένας από τον Δήμο Ξάνθης δεν ήταν εκεί για να πει έστω και ένα μπράβο.

Μάλλον για τους αξιωματούχους του Δήμου Ξάνθης έχει μεγαλύτερη αξία μια ομάδα μπάσκετ της οποίας μέλος στο Δ.Σ. είναι και στενός συνεργάτης του Δημάρχου, παρά ο άθλος του Ξανθιώτη Σάκη Δασκαλόπουλου ο οποίος έτρεχε για Τρις ημέρες στα Βουνά της Δράμας συμμετέχοντας στον υπερμαραθώνιο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» των 265 χιλιομέτρων κατακτώντας την πρώτη θέση, καταφέρνοντας, να ολοκληρώσει τη διαδρομή των 11.000+ θετικής υψομετρικής σε 54 ώρες και 27 λεπτά τερματίζοντας στο Νευροκόπι καταχειροκροτούμενος.

Ο Σάκης Δασκαλόπουλος μαζί με άλλους αθλητές της Ξάνθης, έχει συμμετάσχει σε παρά πολλές τέτοιες διοργανώσεις τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό , ενώ είναι και ένας από τους ανθρώπους που έφεραν στην πόλη μας την ιδέα των αγώνων τρεξίματος , διοργανώνοντας με τον σύλλογο των Xanthi Runners εκδηλώσεις οι οποίες έφεραν πολύ κόσμο που δεν είχε ξανά έρθει στην περιοχή μας θέτοντας την στις πρώτες θέσεις προορισμών για αγώνες τρεξίματος


Μετα τον τερματισμό του, ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ευλογημένος για αυτήν του την κατάκτηση.

Ο πρώτος των πρώτων Σάκης Δασκαλόπουλος θα συνεχίσει με τους Xanthi Runners να ανεβάζει την Ξάνθη στις πρώτες θέσεις των επιτυχιών όπως κάνουν και δεκάδες άλλοι Ξανθιώτες , τη στιγμή που κάποιοι άλλοι την καταρρακώνουν καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις τους.

Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο για έναν τεράστιο αθλητή αλλά και τους συνεργάτες του.