GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2018»… Μεγάλη άσκηση της Πυροσβεστικής στο δάσος Νυμφαίας Κομοτηνής

«ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2018»… Μεγάλη άσκηση της Πυροσβεστικής στο δάσος Νυμφαίας Κομοτηνής Την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2018 και Ω/10.00΄ στα πλαίσια της...



«ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2018»…
Μεγάλη άσκηση της Πυροσβεστικής στο δάσος Νυμφαίας Κομοτηνής

Την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2018 και Ω/10.00΄ στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο και προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, η Π.Ε.ΠΥ.Δ. Ανατ. Μακ. & Θράκης θα πραγματοποιήσει άσκηση με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ – ΠΥΡΟΣ 2018» όπου θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (1000 – 1500 στρέμματα) στη δασική περιοχή Νυμφαίας του Δήμου Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης.

Η άσκηση θα αντιμετωπισθεί ως πραγματικό συμβάν δασικής πυρκαγιάς και θα ακολουθήσει όλα τα επιχειρησιακά στάδια μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στην άσκηση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Π.Π. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του Τμήματος Π.Π. της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δασικής Υπηρεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, του ΕΚΑΒ καθώς επίσης και Εθελοντικές Ομάδες, στο πλαίσιο της αποστολής των.