GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλαλητήριο στην Πλατεία της Καβάλας στις 15 Μαΐου κατά του νέου σταθμού διοδίων

Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, αποφασίσθηκε η διεξαγωγή συλλαλητηρίου της Kαβαλιώτικης κοινωνίας, που θα γίνει την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12...


Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, αποφασίσθηκε η διεξαγωγή συλλαλητηρίου της Kαβαλιώτικης κοινωνίας, που θα γίνει την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία) της πόλης της Καβάλας, από την επιτροπή των εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας στη συνάντηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Μαΐου 2018.

Η διαμαρτυρία αυτή θα πρέπει να φέρει τον χαρακτήρα απάντησης-ράπισμα, στην αυθαίρετη και καταστροφική απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και της Εγνατίας οδού Α.Ε., για την εγκατάσταση μετωπικού σταθμού διοδίων στην Παράκαμψη της πόλης της Καβάλας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, Ανέστης Τσουρουκιδης, Παναγιώτης Σταυρίδης, Αχιλλέας Νικολαΐδης, Μανώλης Κελαϊδάκης, Γιώργος Τσιρωνίδης, δήλωσαν ότι θα ζητήσουν όλοι μαζί και η κάθε παράταξη ξεχωριστά, τη συμμετοχή, όλων των φορέων, Συλλόγων, οργανισμών και βέβαια και όλων των καβαλιωτών του Δήμου Καβάλας, καθώς και τη συμπαράσταση των υπολοίπων Δήμων της περιοχής κλπ.

Αν μέχρι την ημέρα του συλλαλητηρίου, η ανάδοχος εταιρεία προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των διοδίων, αποφασίστηκε να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή ώστε να υπάρξει ταχύτατη αντίδραση, με κάλεσμα των καβαλιωτών για να βρεθούν στο σημείο αυτό της Παράκαμψης και να αντιδράσουν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Καλούνται όλοι οι καβαλιώτες και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο για να μην γίνουν τα διόδια πάνω από την Καβάλα, γιατί ήδη υπάρχουν διόδια στο νομό, ενώ η τοποθέτηση αυτών των διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο, συνεπάγεται τον οικονομικό και τουριστικό στραγγαλισμό της πόλης, του Δήμου και του Νόμου μας κατ’ επέκταση, καθώς και τη μη αναστρέψιμη περιβαλλοντολογική καταστροφή του αστικού ιστού με ανυπολόγιστες συνέπειες στο επίπεδο διαβίωσης των συνδημοτών μας.