GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 1ο Διεθνές Συμπόσιο με τίτλο «από τον Δημόκριτο στο CERN», που πραγματοποιήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή στα Άβδηρα

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 1ο Διεθνές Συμπόσιο με τίτλο «από τον Δημόκριτο στο CERN», που πραγματοποιήθηκε Πέμπτη και...


Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 1ο Διεθνές Συμπόσιο με τίτλο «από τον Δημόκριτο στο CERN», που πραγματοποιήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή στα Άβδηρα.


Μια ακόμη επιτυχία έχει από εχθές Παρασκευή στο ενεργητικό του ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, αλλά και ο Δήμος Αβδήρων στην Ιστορία του, καθώς έκλεισε τις πύλες του κλέβοντας της εντυπώσεις το 1ο Διεθνές Συμπόσιο «από τον Δημόκριτο στο CERN».

Το συμπόσιο διήρκησε δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, και εκτός από το επιστημονικό κομμάτι, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως λειτούργησε θετικά και προς το κομμάτι της προβολής του Δήμου Αβδήρων, ο οποίος είχε την τύχη να αποτελεί τη Γενέτειρα του Δημόκριτου.


Στόχος του Δημάρχου Αβδήρων είναι το συμπόσιο να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, να θεσμοθετηθεί επιμηκύνοντας χρονικά τη διάρκειά του, ενώ οι σκέψεις είναι και το να συνδυαστεί με εκδηλώσεις στα σχολεία, καθώς και να συνδεθεί με τον Τουρισμό.

Το συμπόσιο διεξήχθη στο Μουσείο των Αβδήρων, που κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ εχθές Παρασκευή, στο πλαίσιο του συνεδρίου, εκτός από τις εισηγήσεις ενδιαφέρον είχε και το βιωματικό εργαστήριο με τη συμμετοχή Μαθητών του Λυκείου, όπως επίσης και το στρόγγυλο τραπέζι στο οποίο συζητήθηκε η δημιουργία οδικού χάρτη για την εδραίωση της συνεργασίας του Δήμου Αβδήρων με το CERN.