GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει τη στάση του απέναντι στην υπόθεση δημιουργίας Ξενοδοχειακής μονάδας στο Μυρωδάτο ο Β. Τσολακίδης, χαρακτηρίζοντας δήθεν επενδυτές τους τότε επιχειρηματίες

Φιλοξενούμενος εχθές σε τοπική εκπομπή ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ρωτούμενος να σχολιάσει τις εξελίξεις με το Κάμπιν...


Φιλοξενούμενος εχθές σε τοπική εκπομπή ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ρωτούμενος να σχολιάσει τις εξελίξεις με το Κάμπινγκ στο Μυρωδάτο και με τις υποθέσεις που απασχολούν την συγκεκριμένη έκταση καθώς όπως είναι γνωστό προ αρκετών ετών, εκεί θα κατασκευάζονταν Ξενοδοχειακή Μονάδα, για ακόμη μια φορά συνέχισε στην στάση που έχει κρατήσει εδώ και καιρό, χαρακτηρίζοντας τους τότε επιχειρηματίες ως δήθεν επενδυτές.

Η υπόθεση αυτή βέβαια βρίσκεται στα δικαστήρια, καθώς από την πλευρά του ο τότε Δήμαρχος Αβδήρων Β. Τσολακίδης, ακολούθησε τη δικαστική οδό, ζητώντας τα μισθώματα από την Ιδιοκτήτρια Εταιρία του Ξενοδοχείου, ενώ από την πλευρά των επιχειρηματιών, έχουν κατατεθεί αγωγές κατά του Δήμου.

Το πού θα φτάσει αυτή η υπόθεση, σίγουρα μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να γνωρίζει, όμως κάποια στιγμή, θα πρέπει να ασχοληθούν και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ώστε να δούμε και το ποιος φταίει που δεν ευόδωσε εκείνη η ιδέα και δεν είδαμε να κατασκευάζεται κάτι πρωτοφανές και αναπτυξιακό για την παραλιακή ζώνη ολόκληρης της Ξάνθης, μιας και είμαστε το μοναδικό Περιφερειακό Διαμέρισμα με δύο Δήμους Παραλιακούς, χωρίς όμως την απαραίτητη ανάπτυξη των παραλιών μας και σίγουρα για αυτό, δε φταίνε ούτε οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, ούτε όλοι όσοι δεν έχουν επενδύσει σε αυτές, μιας και το μοναδικό αναπτυξιακό μοντέλο που παρουσιάζεται εδώ και χρόνια από τους αρμόδιους, είναι τα Μπιτσόμπαρα.