GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Κουτσού…

Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Κουτσού… Ένα ακόμη αρκετά σοβαρό τροχαίο συνέβη μέσα σε λίγες ημέρες στην περιοχή του Κουτσού. Σύμφων...

Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Κουτσού…

Ένα ακόμη αρκετά σοβαρό τροχαίο συνέβη μέσα σε λίγες ημέρες στην περιοχή του Κουτσού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν, όχημα μάρκας BMW στο οποίο επέβαιναν λαθρομετανάστες έφυγε από την πορεία του ενώ κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση του Κουτσού και κατεύθυνση προς Ξάνθη. 

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δέκα άτομα τα οποία και τραυματίσθηκαν ενώ μεταφέρθηκαν άμεσα από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς Ξάνθη όπου και δέχθηκε και σήμα από αστυνομική δύναμη της Κομοτηνής για να σταματήσει, όμως ο οδηγός του δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του. 



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα δέκα άτομα που επέβαιναν στο όχημα τα δύο ήταν παιδιά μικρής ηλικίας και το ένα εξ αυτών είναι βαριά τραυματισμένο.