GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επί ποδός καθημερινά κλιμάκια της Τροχαίας για την τήρηση του ΚΟΚ, όμως η καφρίλα από οδηγούς χτυπάει κόκκινο

Επί ποδός καθημερινά κλιμάκια της Τροχαίας για την τήρηση του ΚΟΚ, όμως η καφρίλα από οδηγούς χτυπάει κόκκινο. Μπορεί η τροχαία Ξά...


Επί ποδός καθημερινά κλιμάκια της Τροχαίας για την τήρηση του ΚΟΚ, όμως η καφρίλα από οδηγούς χτυπάει κόκκινο.

Μπορεί η τροχαία Ξάνθης, κατόπιν εντολών από τα κεντρικά, να έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την τήρηση του ΚΟΚ και για την επιβολή προστίμων σε παραβάτες, όμως η καφρίλα των οδηγών έχει χτυπήσει κόκκινο.

Τα φλας των οχημάτων καθώς και οι πλαϊνοί καθρέφτες, αποτελούν για πολλούς ένα διακοσμητικό στοιχείο του αυτοκινήτου τους και όχι εξαρτήματα που βοηθούν σε μια ασφαλή μετακίνηση, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και πεζούς.

Οδηγοί που αποφασίζουν να στρίψουν όπου τους βολεύει, χωρίς να ελέγξουν αν έτσι θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάποιον άλλο οδηγό. Οδηγοί που αλλάζουν λωρίδα κατεύθυνσης μέσα στην πόλη, χωρίς να ανάψουν φλας. Οδηγοί που σταματούν όπου τους βολέψει χωρίς να τηρήσουν τα όσα ο ΚΟΚ προβλέπει για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους και πολλά άλλα, είναι τα καλούδια των καθημερινών παραβάσεων που δύσκολα ελέγχονται από τη μια, αλλά πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν ατυχήματα.

Είναι δύσκολο να συμμαζέψεις μια άναρχη κατάσταση ετών που έχει γίνει κατεστημένη συνήθεια, όμως θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα, εκτός από τους ελέγχους για χρήση κινητού τηλεφώνου, επήρεια αλκοόλ, κράνος, ζώνη και υπερβολική ταχύτητα, τα κλιμάκια να στοχεύουν και σε άλλες παραβάσεις προκειμένου στην αρχή με μια σύσταση και στη συνέχεια με την επιβολή προστίμου, να μας κάνουν όλους να εμπεδώσουμε πως πρέπει κάποια στιγμή, να λειτουργούμε ως οδηγοί μέσα σε ένα σύνολο άλλων οδηγών και όχι ως κατσαπλιάδες σε ένα απέραντο γήπεδο που μας επιτρέπει να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να σκεπτόμαστε τις επιπτώσεις.