GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πέντε μαγιό που θες απεγνωσμένα για να υποδεχθείς το φετινό καλοκαίρι

Τα basic κομμάτια κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι ένα jean shorts, ένα λευκό πουκάμισο, ένα αέρινο maxi φόρεμα, ένα floral mini,...


Τα basic κομμάτια κάθε καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι ένα jean shorts, ένα λευκό πουκάμισο, ένα αέρινο maxi φόρεμα, ένα floral mini, ένα Τ-Shirt και πολλά μαγιό γιατί για κανένα κορίτσι δεν είναι αρκετό μόνο το ένα.

Εμείς δεν θα φανούμε υπερβολικές και θα πούμε πως μπορεί το ένα να είναι λίγο αλλά δεν χρειάζονται και δέκα για να είσαι καλοντυμένη.

Με πέντε βασικά σχέδια ολόσωμων και μπικίνι μπορείς να περάσεις όλη τη σεζόν με τον πιο στυλάτο τρόπο. Δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις στην παρακάτω γκάλερι ποια είναι αυτά τα μαγιό και να αποκτήσεις –αν δεν τα έχεις ήδη, δηλαδή- αμέσως!


Ένα κλασικό, κόκκινο μπικίνι, ένα chic ολόσωμο με έναν ώμο, ένα αθλητικό ριγέ και άλλα δύο σχέδια που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους περιμένουν να τα εντάξεις στα beach looks σου!

Ένα κλασσικό, κόκκινο μαγιό για να αναδεικνύουμε το μαύρισμά μας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας.