GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΩΡΑ: Άνδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί σε συμβολαιογραφείο στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ υπάρχει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγα λεπτά...


Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ υπάρχει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγα λεπτά 62χρονος άνδρας «ταμπουρώθηκε» σε συμβολαιογραφείο, που βρίσκεται επί της οδού Φράγκων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας κρατούσε στα χέρια του ένα μπιτόνι με βενζίνη. Έριξε το εύφλεκτο υγρό επάνω του, αλλά και στον συμβολαιογράφο, ο οποίος κατάφερε να βγει από το γραφείο.

Ο συμβολαιογράφος κατά την έξοδό του ρωτήθηκε για το περιστατικό από δημοσιογράφο του thesstoday.gr και άφησε να εννοηθεί ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Πρόκειται για τον Α.Π., ο οποίος είχε αυτοπυρποληθεί έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Στο συμβολαιογραφείο βρίσκονται διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και προσπαθούν να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να παραδοθεί.