GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι μπαρούφες πάνε σύννεφο με τη δημιουργία Νέας Λαϊκής Αγοράς στο Αεροδρόμιο του Ζυγού. Η ενημέρωση συνεχίζει να δέχεται «βιασμό» από τους τυχοδιώκτες του είδους…

Μόνο όλοι όσοι γνωρίζουν το πώς θα πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα ή να εφαρμόζονται κάποιες ιδέες και όχι όσοι διαδίδουν πως μπορούν...

Μόνο όλοι όσοι γνωρίζουν το πώς θα πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα ή να εφαρμόζονται κάποιες ιδέες και όχι όσοι διαδίδουν πως μπορούν να το κάνουν, λειτουργώντας ως ξεγάνωτοι τενεκέδες κάνοντας θόρυβο για να τους προσέξουν, μπορούν να καταλάβουν και το πώς έχει η κατάσταση με την κυκλοφορία της είδησης για δημιουργία ή για σκέψεις δημιουργίας μιας νέας Λαϊκής Αγοράς (παζάρι) στο αεροδρόμιο του Ζυγού και στα διοικητικά όρια του Δήμου Αβδήρων.

Αυτή η ιδέα, για να μαθαίνουν οι άσχετοι και να ενημερώνονται οι τυχοδιώκτες της ενημέρωσης, που μονίμως τη «βιάζουν», ανήκει καθαρά στους μικροπωλητές και εμπόρους των Λαϊκών Αγορών και σε κανέναν άλλο.

Η Ιδέα έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων και ξεκίνησαν οι διαδικασίες που ήταν απαραίτητες ώστε αυτή να αρχίσει σιγά – σιγά με σύννομο τρόπο, να λαμβάνει σάρκα και οστά. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο η σκέψη να γίνει πράξη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και σίγουρα ο δρόμος αυτός δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια και εμπόδια που θα κληθούν οι άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτή τη σκέψη, να αντιμετωπίσουν.

Όσο και να θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν ως εύκολο εγχείρημα, μάλλον παραπλανούν τους ίδιους τους τους εαυτούς και στη συνέχεια την κοινή γνώμη, δημιουργώντας φυσικά περισσότερο πονοκέφαλο στους καθ’ ύλην αρμόδιους και εμπλεκόμενους.

Η Ιδέα βέβαια αρχικά, ακούγεται ευχάριστη και σε όσους έχει παρουσιαστεί αυτό το project μάλλον ως θετική χαρακτηρίστηκε, αρκεί, να μη δημιουργήσει προβλήματα σε άλλα επίπεδα.


Για το θέμα αυτό βέβαια, θα έχουμε να πούμε πολλά από εδώ και μετά, μιας και το νερό μπήκε στο αυλάκι και προχωρά με σταθερά και αργά βήματα προς την υλοποίησή του.

Εκείνο που μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε, είναι πως το θέμα πέρασε ως εκτός ημερησίας διάταξης από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων, όπου και εκφράστηκε η σύμφωνη γνώμη όλων, να διερευνηθεί τόσο η βιωσιμότητα και η νομιμότητα του όλου εγχειρήματος, όσο και το αν θα δημιουργήσει αντιδράσεις οι οποίες θα επιφέρουν πολιτικές επιπτώσεις, αλλά και επαγγελματικές, στην αγορά του Δήμου Αβδήρων αλλά και της Ξάνθης.